RELAXED ONTSPANNEN


GA MET ONS MEE


 Yogareis

Heb je in de drukte van alledag behoefte aan ontspanning en tijd voor jezelf?
Dan nemen wij je mee op reis!
Reserveer alvast in je agenda:
zaterdag 3 juni tot zaterdag 10 juni 2023!

 

Ervaar yoga en mindfulness buiten in de natuur, vertraag, laat je verwennen (h)eerlijk eten, voer mooie gesprekken bij het kampvuur en verwonder je onder de sterrenhemel van de Auvergne.
Ga je mee op reis, terug naar jezelf?

Stel je voor

Met de zon op je gezicht, een briesje door je haren en de geur van frisgroen gras begroet je de dag met Yang. Voel de energie van de natuur, laat je innerlijke kracht stromen en verhoog je uithoudingsvermogen. Yang geeft je energie en pept je op.

Terwijl de zon nog hoog aan de hemel staat geeft Yin je aan het einde van de middag totale ontspanning, je geeft je over en je laat alles los. Er ontstaat ruimte in je lichaam en gewrichten zodat de energie heerlijk door je meridianen kan stromen. Yin laat je tot rust komen.

Er is geen Yin zonder Yang en geen Yang zonder Yin. Balans in Yin en Yang geeft overvloed aan gezondheid en geluk.

Concept programma

Iedere dag staan twee yogalessen en mindfulness sessies op het programma. Ervaar een klankschalensessie, maak een Mala (gebedsarmband), bezoek een boeddhistische tempel of dompel jezelf onder in de thermen. Er is vooral veel tijd om niets te moeten. Je logeert op basis van volpension in een privé kamer of gedeelde kamer in één van de sfeervolle gîtes. Of zet je liever je tent op? Gedurende de hele dag kun je onbeperkt gebruik maken van koffie, thee, water en fruit.

Pak je koffer in, neem het vliegtuig, stap op de trein of in de auto (carpool met je mededeelnemer(s) en vanaf aankomst eenmaal bij ons regelen wij de rest.

Namasté

Henriëtte Vink, gecertificeerd yogadocent Yin Yang, ClubYoga, sportmasseur en personal trainer