WE HOREN GRAAG VAN JE

 

Contact

3Etangs, familie Zwart

Le Fal 4, 63390 St. Gervais d'Auvergne

info@3etangs.com

00 33 (0)4 73 52 27 91

Routebeschrijving

Onderstaande route zal menig navigatie systeem niet aangeven. Maar het omzeilt de drukte van Parijs en het is goedkoper. Want oa de "autoroute de l'arbre" is qua tolgeld goedkoper.

Vanuit Nederland rijd je richting Parijs. Net voorbij de tunnels van het vliegveld Charles de Gaulle komt de afslag N104/A104. Dit is de buitenste ring om Parijs heen, ook wel route Francilienne genoemd. Deze weg volg je tot aan de afslag A6 richting Lyon.

Vervolgens rijd je de A6 richting Lyon totdat je de A77 tegenkomt. Dit is de weg die je wilt rijden: de autoroute de l'arbre. Een fijne snelweg met weinig verkeer. Leuk detail: de verschillende boomsoorten staan aangegeven langs de kant van de weg. De A77 rijd je helemaal uit. Hij gaat uiteindelijk over in de N7 tot Moulins.

Vanaf Moulins kun je de snelle N79 naar Montmarault nemen en dan via St Eloy les Mines naar St Gervais d’Auvergne rijden. Overdag is het de moeite de mooiere route te nemen via St Pourcain sur Sioule, net iets verder na Moulins (N7) de D46 die vervolgens overgaat in de D987 (Chantelle, Bellenave) helemaal tot aan St Gervais d’Auvergne.

Ons vakantiedomein 3Etangs ligt in het kleine gehucht (met vier huizen) Le Fal. Dit ligt ongeveer 2 kilometer voor St Gervais d'Auvergne, dus let goed op ons bord met 3Etangs op een oude koets aan de linkerkant van de weg.

Bonne route!