RELAXED ONTSPANNEN


STEL JE EENS VOOR


Slowww Yoga Retreat

Time to Slowww down? Trakteer jezelf op vijf dagen Me Time.

 

Stel je eens voor...

Je wordt 's ochtends rustig wakker en er staat een uitgebreide ontbijttafel voor je klaar, met fruit, verse croissants, koffie/thee, brood en ander lekkers. Beneden bij het water zie je de yogamatjes al klaar liggen. Je geniet na het ontbijt van een eerste Yin Yoga-les om zo je lichaam op een hele rustige manier wakker te maken en mindful met de dag te beginnen. Na de les trek je je even terug met een boek in de hangmat.

In de middag ga je mee met een wandeling in de prachtige omgeving of relaxen in een Thermen, maar alleen als je zin hebt. Want misschien wil je wel veel liever helemaal niets. Of even schommelen.....of een massage. Aan het einde van de dag ontspannen met een tweede Yin Yoga-les en daarna genieten van een heerlijk vegetarisch 3-gangen diner Nog even bij het vuurtje zitten en dan na een laatste Yoga Nidra-sessie helemaal rozig je bed in...

Dit is het Slowww Yoga Retreat

Er worden alleen rustige vormen van Yoga gegeven (Yin/Resotrative/Nidra)

We houden de groepen bewust klein, met maximaal 10 personen

Je verblijft in een kamer (gedeeld of privé) in een van de luxe verbouwde Gites of je kies voor kamperen op een idyllisch afgezonderd plekje op het terrein

Je geniet vier keer van een uitgebreid ontbijt, lunch en 3-gangen vegetarisch diner

Naast de lessen organiseren we natuurwandelingen (soms in stilte) en uitstapjes naar o.a. een Thermen (sauna) en een Boeddhistisch Klooster

Je kan vliegen op Clermont Ferrand (1,5 uur) met de trein (+/- 9 uur) of met de auto (+/- 900 km vanaf Utrecht).

Pak je koffer in, neem het vliegtuig, stap op de trein of in de auto, en vanaf aankomst eenmaal bij ons regelen wij de rest. De Slowww Yoga Retreats worden gegeven door Miriam Evers van Slowww. Ze heeft de afgelopen 15 jaar als o.a. shiatsu-therapeut en yogadocent heel veel geleerd over ontspanning in de breedste zin van het woord en daardoor ervaren wat het (heerlijke) effect is van diep ontspannen. Heel geleidelijk is ze dit meer gaan toepassen in haar eigen leven en raakte zo alleen maar meer geïnteresseerd in dit onderwerp. Tegelijkertijd heeft ze een druk leven met een gezin met jonge kinderen en weet ze als geen ander hoe je voornemen om regelmatig te ontspannen als eerste sneuvelt op je overvolle to-do-lijst. En dat je je hier dan ook weer rot over voelt. Naar jezelf. Want waarom sneuvelt vaak een moment dat echt een alleen voor jou is? Een moment dat niet alleen prettig en fijn is maar essentieel om je goed te voelen, vitaler, in balans en vooral rustiger in je hoofd (en lichaam).

Inmiddels is ze ervan overtuigd dat regelmatig even terugschakelen van de 'aan', naar 'uit' of 'standby'-stand zo ontzettend belangrijk (en fijn!) is. En het mooie is, dit hoeft allemaal niet zoveel tijd of moeite te kosten.

Tijdens haar retreats maak je kennis met verschillende makkelijke manieren om te ontspannen: tijdens de rustige Yin Yoga lessen, de begeleide ontspanning-sessie (Yoga Nidra), en (stilte)-wandelingen.

Naast de Slowww Yoga Retreats organiseert Miriam ook Slow Sundays, Yin Yoga Concerts, en lanceert ze binnenkort een online training op het gebied van ontspannen. Ze geeft daarnaast stoelmassages en trainingen bij bedrijven.